ka | en
Company Slogan TODO

საკვებ პროდუქტებში სპილენძისა და რკინის შემცველობის განსაზღვრა ატომურ აბსორბციული სპექტრომეტრის გამოყენებით

ავტორი: ნინო ღიბრაძე
საკვანძო სიტყვები: სპილენძი, რკინა, ატომურ აბსორბციული სპექტრომეტრი, საკვები პროდუქტები
ანოტაცია:

ექსპერიმენტში აღწერილია სხვადასხვა სახის საკვებ პროდუქტებში ატომურ აბსორბციული სპექტრომეტრის გამოყენებით სპილენძისა(Cu)და რკინის(Fe)შემცველობის განსაზღვრა, რომელიც საკვებ პროდუქტებში არ უნდა აღემატებოდეს აღნიშნული ელემენტის ზღვრულ დასაშვებ კონცენტრაციას. მეთოდი დაფუძნებულია ნიმუშის გაფრქვევაზე ჰაერ-აცეტილენის ალში.



Web Development by WebDevelopmentQuote.com
Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates
Supported by Hosting24.com